keskiviikko 3. helmikuuta 2021

Pentuesuunnitelmia 2022

 Loppuvuosi 2020 sujui treenaillen koronarajoitusten sallimissa puitteissa, Ruuti ja Lili pääsivät mukaan muutamaan vierasjahtiin ja niistä Lilille hyvä ensikosketus jänikseen ja Ruutille hyväntasoiset työn kauriille. Kaatoja ei siunaantunut, mutta mukavaa oli. Luolapuolella saatiin Ruutille tyhjän luonnonluolan tarkistus eli LUO1-tulos. Valtava kiitos asianomaisille. Epävirallisella puolella Ruuti kipaisi itsensä Agi-Kotkien minien ja pikkuminien seuramestariksi vuodelle 2020.

Ruuti kävi myös näyttämässä silmiä ja polvia joukkotarkissa uudemman kerran ja tuloksena terveet polvet (0/0) ja lääkärin havaintojen mukaan yksi ylimääräinen ripsi toisessa silmässä (distichiasis, vakavuus: lievä).

Ruutin kevätjuoksut ovat jonkun verran myöhässä ja yhdessä isäehdokkaan omistajan kanssa päätimme että uros ei ole käytettävissä enää myöhemmin kesällä. Me keskitymme harrastuspuoleen toivottavasti koronarajoituksiltaan kevyempänä vuonna 2021 ja alustavasti seuraavaa pentuetta harkitaan keväälle 2022. Kiitos kaikille pentueesta alustavasti kiinnostuneille.